.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
روایت محسن رضایی از درخواست حزب منصورون از مقام معظم رهبری

 محسن رضایی در سایت شخصی‌اش به مناسبت سالگرد تصویب قانون اساسی، خاطرات خود را در این باره نوشته است.

به گزارس خبر آنلاین، در بخشی از این خاطرات آمده است: آذرماه، یادآور خاطره شکوهمند سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی در سال 1358 است. در آن زمان با اینکه دولت موقت، خواهان تاخیر در تصویب این قانون بود ولی حضرت امام (ره) دستور تسریع آن را صادر فرمودند. این قانون، یکی از موفق ترین و مترقی ترین تجارب، در تلفیق حقوق اساسی جدید با قوانین فقه شیعه برای ارائه حکومتی مبتنی بر تعالیم حیات بخش اسلام است.

سال 1358 در بحبوحۀ تشکیل مجلس خبرگانِ تدوین قانون اساسی، زمزمه هایی ( عمدتا از سوی منافقین ، نهضت آزادی و لیبرال ها) آغاز شد که رییس جمهور کشور، حضرت امام خواهد بود. در پیش نویس قانون اساسی هم، اصل ولایت فقیه، دیده نشده بود. چند گروه از نیروهای انقلاب، در صدد بر آمدند تا ضمن تدوین پیش نویسی جدید و ارائه به شهید بزرگوار آیت ا... دکتر بهشتی، با اعضای مجلس خبرگان قانون اساسی، مذاکره کنند که اصل ولایت فقیه در کمیسیون ها و در نتیجه در مصوبات مجلس خبرگان، گنجانده شود. در پی تلاش فراوان نیروهای انقلاب ، سرانجام اصل ولایت فقیه و رهبریِ امت ، در قانون اساسی گنجانده شد و با رای اکثریت قاطع، به تصویب رسید.

پس از آن، تلاش ها، برای تعیین اولین رییس جمهور ، آغاز شد. ما و جمعی از دوستان همفکر، در شورای مرکزی حزب منصورون (که از سال 1350 تاسیس کرده بودیم) ضمن بررسی های فراوان، به نتیجه رسیدیم که بهترین گزینه برای ریاست جمهوری اسلامی ایران ، حضرت آیت ا... خامنه ای هستند و این موضوع را به تصویب شورای مرکزی حزب منصورون رساندیم.
سپس موضوع را در شورای مرکزی هفت گروه اسلامی (که در حال تبدیل به سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بود) مطرح و آن را مصوب نمودیم.

بنا شد من و آقای ذوالقدر و یک نفر دیگر به نمایندگی از مجموعۀ دوستان، خدمت حضرت آیت الله خامنه ای رسیده و موضوع و مصوبه شورای مرکزی را به استحضار ایشان برسانیم.

در منزل ایشان(واقع در خیابان ایران) با حضرت آقا، ملاقات و موضوع را مطرح کردیم، ایشان با فروتنی و تواضع فراوان، از پذیرش این پیشنهاد، امتناع و با تاکید بر ویژگی های مدیریتی، اخلاقی و شایستگی های آیت الله شهید بهشتی، فرمودند: آیت الله دکتر بهشتی نسبت به من اولی هستند، بروید کاندیداتوری ایشان را دنبال کنید. من و آقای ذوالقدر، نتیجۀ ملاقات با حضرت آقا را در شورای مرکزی منصورون، مطرح و نظر حضرت آقا در خصوص کاندیداتوری آیت الله بهشتی را به تصویب رساندیم اما در شورای گروه های هفت گانه، افرادی از قبیل آقای بهزاد نبوی و چند نفر دیگر، مخالفت کردند و در نتیجه، موضوع، متوقف ماند.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();
نظرات خوانندگان :

یونس کجوری گشنیانی 26 آذر 1391
فرنشین(مدیر) بزرگوار سامانه شمال نیوز
درود پروردگار برشما باد.
1) در تاریخ فقه شیعه به چیزی به نام نیرو و ملکه نفسانی عدالت معتقدند که مجتهد را از انجام گناهان بزرگو پافشاری بر گناهان کوچک باز می دارد.این نیرو چنان دارنده ی خویش را در چنگال خویش دارد که بین سودهای تناتنی(شخصی) و همگانی(عمومی) و میهنی(ملی) هرگز گرفتار خواهش های خویشتنی(شخصی) نمی گردد.گزارش بالا که آمد یک نمونه از داورزی درونی وکارآمدی فرشته ی دادورزی در آزمایشگاه شهریاری(سیاست) نشان می دهد.این که به یکی پیشنهاد شود شما برای دومین جایگاه شهریاری پس از رهبری بنشیند ولی بگوید نه فلانی از من شایسته تر است بروید اورا برگزینید.ای کاش این رفتارها فراگیر گردد و هنگام گزینشگاهها(انتخابات) برا ی خانه گفتگوی همندیشای(مجلس شورای) اسلامی نامزدهائی که می دانند شایسته تر از آنان هستند برخواهش های درون یخویش چیره شوند وبگویند یکی دیگر از من شایسته است .
2)ما ایرانیان به چیزی به نام جوانمردی باور داریم به چیز دیگری هم به نام غیبت نکردن پشت دیگران هم.کاش سردار ،دکتر محسن رضائی در می یافتند که اینک پاسخگوئی برای بهزاد نبوی به این گزاره ایشان شدنی نیست.این چه رفتار ما ایرانیان است که در نبود کسی که ناتوان از پاسخگوئی است گزاره نویسی می کنیم؟ این جوانمردی و مردانگی است؟ ایشان-بهزاد نبوی یا هرکسی دیگری-توان(حق) گزینش(انتخاب) دارد.میتوانست بگوید آری می توانست بگویدنه.اینکه اکنون در نبودایشان داریم ایشان را ناپذیرای نشانه خدا(آیت الله) بهشتی -که بخشایش خدا بر اوباد- نشان می دهیم چی میخواهیم دریابش(نتیجه) بگیریم؟مهتر(آقا) محسن رضائی؟ دیدگاه من پاسبانی(دفاع) از بهزاد نبوی نیست او هرکه بود دارد کیفرش را می بیند ولی دستش از پاسخ روبرویانه(متقابل) کوتاه است.این گونه رفتارها بهترین کمک به جوانان است که در دانشکده ها گریبان(یقه) نگون بختگان چون مارا بگیرند وبگویند آیا این گیتی گرائی(سکولاریسیم) نیست که درنبودِ دیگران آنان را سیاه نمائی می کنیم؟ آیا گیتی گرایان مگر(جز) این منش و کنش می کنند؟

استوار باد پرچم 3رنگ جمهوری اسلامی ایران
نهادینه باد سخن نگفتن پشتگاه کسانی که توان پاسخ ندارند
خواه دشمنان نرمش ناپذیر ما باشند و یا همراهان دیروز و دارندگان برداشت ناهمسان امروز
دوستدار سامانه شمال نیوز
یونس کجوری گشنیانی 26/9/1391 هجری خورشیدی

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.083 seconds.